Sluyter Logistics Assen introduceert afgiftepunt voor pakketten in Assen

Sluyter Logistics Assen biedt bedrijven in Assen de mogelijkheid om hun pakketten zelf te komen brengen op de nieuwe locatie aan de A.F. Philipsweg 80.
U kunt hiervoor bij ons terecht op werkdagen tussen 09.00 uur en 19.00 uur.
Pakketvervoerders rekenen veelal afhaalkosten om pakketten af te halen bij hun klanten in de zakelijke markt. Vanaf nu biedt Sluyter Logistics Assen daar een uitstekend alternatief voor.
De voordelen voor u? Simpel, geen kosten voor het ophalen van uw pakketten en ook geen vaste ophaaltijd, maar afgeven op het moment dat het u past!

Heeft u grotere zendingen? Dan komen wij deze uiteraard graag bij u ophalen.
Via het netwerk van TransMission biedt Sluyter 24 uurs diensten in de Benelux, waarbij service en klantgerichtheid zeer hoog in het vaandel staan.
Klanten ontvangen een aankomst sms, een link voor track en trace. Tevens kunnen opties als wel – of niet bij de buren afleveren worden aangegeven en kunt u optioneel voor tijdsleveringen kiezen. TransMission biedt tevens de mogelijkheid tot het bezorgen van pallets en pakketten op zaterdag.

Wij helpen u graag. Voor onze scherpe tarieven en mogelijkheden kunt u contact opnemen met Helena Drenth via h.drenth@sluyter-logistics.nl