Nieuwe Wasco vrachtauto’s

Afgelopen week zijn er op de vestiging Sluyter Logistics Rotterdam drie nieuwe vrachtauto’s in gebruik genomen ten behoeve van het dedicated vervoer voor onze relatie Wasco.

Het betreft twee stuks Renault D 13 MED P met een 250 PK Euro 6 motor en één Renault D 19 WIDE met een 380 PK Euro 6 motor. Alle drie voorzien van een wisselbak afzetsysteem
en een ondervouw laadklep. De D 19 WIDE is uitgerust om als LZV te kunnen worden ingezet. Daartoe zijn nog twee stuks Fliegl middenas aanhangers met afzetsysteem aangeschaft.
De speciaal voor Wasco ingerichte wissellaadbakken, welke onder andere zijn voorzien van een zeer vernuftig ladingzekeringssysteem, zijn 6,5 meter lang waardoor de hele LZV combinatie bijna 25 meter lang is.

Dit is niet het eerste LZV voertuig dat ten behoeve van Wasco wordt ingezet. Eerder werd ook al een voertuig in de configuratie: motorwagen, dolly, 13,60 meter trailer met in totaal 3 wisselbakken ingezet.

In september vorig jaar is een zo genaamde ecocombi in gebruik genomen; dat is een LZV bestaande uit een trekker met daarachter twee city opleggers.