Volg ons op

Over Sluyter Logistics

Sluyter Logistics is een logistieke dienstverlener, actief  op het gebied van zee- & luchtvrachtgroupage (LCL), distributievervoer, warehousing, dedicated vervoer en container transport (FCL). Deze activiteiten worden vanuit zeven vestigingen verzorgd door ca. 300 medewerkers. Dagelijks heeft Sluyter Logistics 200+ eenheden op de weg.

Binnen de wereld van transport en logistiek geldt Sluyter Logistics als een begrip, met de kennis en ervaring van 90 jaar ondernemen, binnen deze belangrijke sectoren. Door de kracht van meerdere bedrijven te bundelen en te kiezen voor een eigen strategie en één naam is Sluyter Logistics ontstaan.
Belangrijk onderdeel van die strategie is, het investeren in en het onderhouden van langdurige relaties met de klant, waarbij ieder logistiek vraagstuk op een passende en kostenreële wijze wordt opgelost.

De oorsprong van de onderneming ligt sinds 1926 in Rotterdam, later verder uitgebreid met volledig operationele centra in Assen, Tilburg, Apeldoorn en Amsterdam. Naast deze Sluyter-vestigingen heeft Sluyter Logistics een deelneming in IWS (luchtvrachtvervoerder). Hierdoor heeft Sluyter een duidelijke spilfunctie in de transport- en logistieke handelingen in West-Europa. Daarnaast wordt er door de inzet van avond-/ nachtshuttles tussen onze eigen vestigingen een hoge afleverkwaliteit gerealiseerd.

Sluyter Logistics, uw logistieke partner met oog voor detail, kostenbeheersing en vakmanschap!

Nieuwsgierig naar wat Sluyter Logistics voor u kan betekenen? Contact