Sluyter Logistics Tilburg

De Nederlandse transportsector heeft in het 1e kwartaal van 2017 een groei doorgemaakt van 5%. Deze extreme groei is ook bij Sluyter Logistics Tilburg niet ongemerkt voorbij gegaan. In februari van dit jaar is een 2e warehouse in gebruik genomen, gelegen aan de Siriusstraat te Tilburg. De warehouse-activiteiten van Sluyter Logistics Tilburg zijn het afgelopen half jaar zo gestegen, dat de Siriusstraat tot op heden al voor 80% volstaat. Met de doorzettende groei zal de komende periode dan ook in het teken staan van het zo efficiënt mogelijk begeleiden van alle logistieke stromen.

Sluyter Logistics Tilburg onderscheidt zich daarnaast al jaren door middel van de aanwezige certificeringen voor de voedingsmiddelenbranche. De recent behaalde Skal en BRC certificeringen zijn hier een goed voorbeeld van. Het Skal keurmerk staat voor de aantoonbare betrouwbaarheid van biologische producten in Nederland. De BRC norm beschrijft de hygiëne- en voedselveiligheidseisen voor de voedselverwerkende bedrijven die direct leveren aan de Retail sector.

De vele certificeringen, gecombineerd met de flexibiliteit, het aanpassingsvermogen en het persoonlijke contact, zorgen ervoor dat Sluyter Logistics Tilburg, ook in de toekomst meerwaarde en ontzorging blijft bieden voor al haar klanten.


Vestiging Jules Verneweg


Warehouse Siriusstraat